mércores, 5 de setembro de 2007

JULIA CHAMOSA, XERENTE DE URBANISMO



Julia Chamosa, a nova xerente de Urbanismo, recoñecía onte que facerse cargo desta área na cidade de Vigo era cousa "difícil". E non é para menos. O seu primeiro gran reto é tramitar o Plan Xeral de Ordenación Municipal (PXOM) "en catro meses". "Estou de acordo en que Vigo necesita un plan canto antes, que dea seguridade xurídica e permita o desenvolvemento da cidade", aseverou...

Faro de Vigo



TRANSFORMAR UN PLAN CONTRARIO A LEI E NULO DE PLENO DEREITO NUN PLAN LEGAL, NON CONSTITÚE PARA A XERENTE DE URBANISMO DO CONCELLO DE VIGO UNHA MODIFICACIÓN SUBSTANCIAL.
TRANSFORMAR UN PLAN ESPECULATIVO NUN PLAN RAZOABLE NON CONSTITÚE PARA A XERENTE DE URBANISMO DO CONCELLO DE VIGO UNHA MODIFICACIÓN SUBSTANCIAL
FACILITAR QUE OS CIDADÁNS COÑEZAN E ALEGUEN SOBRE UN DOCUMENTO QUE MOITO VAI A CAMBIAR SOBRE O EXPOSTO NO 2005 NON CONSTITÚE PARA A XERENTE DE URBANISMO DO CONCELLO DE VIGO UNHA CUESTIÓN SUBSTANCIAL.
LEGALIZAR AS ILEGAIS ACCIÓNS URBANÍSTICAS, QUE ATENTARON E DESTRUÍRON A PAISAXE, E DEGRADARON A CALIDADE DE VIDA E O TERRITORIO, APROPIÁNDOSE DUN BEN PÚBLICO PARA BENEFICIO PRIVADO, ESO É O SUBSTANCIAL.
E TODO ISTO CUN GOBERNO EN VIGO DEMÓCRATA-NACIONALISTA-SOCIALISTA.

Ningún comentario: